Lasergamen

Lasergamen

Over deze activiteit

Kinderfeestje lasergamen op een fort

Op zoek naar een avontuurlijk kinderfeestje op een absoluut unieke locatie? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Ons fort is dé plek waar je talloze schuilplaatsen kunt ontdekken, je tegenstanders kunt besluipen en lekker rond kunt rennen tijdens een potje lasergamen. Een stoer paradijs voor een geweldig lasergame kinderfeestje! Het oude fort van Markenbinnen dient als het perfecte startpunt voor jouw lasergame-avontuur. Ooit was ons fort de verzamelplek voor soldaten voordat ze hun dienst begonnen. Dit geeft de locatie een uniek karakter en stelt je in staat om je helemaal in te leven tijdens een spannende lasergame-sessie met je vrienden en vriendinnen. Het lasergamen kinderfeestje kan zowel binnen als buiten plaatsvinden, dus zelfs bij slecht weer gaat het feest gewoon door!

Wat doe je tijdens lasergamen met je kinderfeestje? 

Maar wat houdt lasergamen eigenlijk precies in? Lasergamen is een gave teamsport waarbij twee teams elkaar proberen af te schieten om punten te scoren. Iedere speler krijgt een lasergeweer en een helm, waarbij je op een veilige en pijnloze manier moet proberen je tegenstanders te raken met de lasers. Wanneer je geraakt bent, ben je af. Het team dat het langst blijft staan, wint natuurlijk het spel. 

 

kinderfeestje lasergamen in Alkmaar, Noord-Holland

Tijd voor actie! 

Een kinderfeestje lasergame sessie duurt ongeveer een uur. We beginnen altijd met een meeslepende introductievideo waarin de regels worden uitgelegd. Vervolgens worden de teams samengesteld en is het tijd om je voor te bereiden! Zodra iedereen klaar is, kunnen we van start gaan. We spelen twee spannende potjes van vijftien minuten, waarna we de scores opnemen. Als je bij ons reserveert, krijgt alleen jouw groep toegang tot de baan. Zo ben je echt alleen met jouw eigen groep. Natuurlijk kunnen de teams altijd worden gewisseld, maar onthoud: het draait hier om een vol uur lang energie, competitie, opwinding en vooral heel veel plezier!

Kies nog een activiteit uit en maak je lasergame kinderfeestje compleet

Lasergamen voor je kinderfeestje is bij ons nog maar het topje van de ijsberg. Wil je nog een andere activiteit toevoegen? Dat kan! Heb je al gehoord van onze andere geweldige opties? Het lasergamen  tijdens je kinderfeestje is te combineren met een kinderescaperoom, een spannende vuurdoop of zelfs een levende variant van het populaire spel Fort Knight. Zodra je het aantal kinderen en de gewenste datum hebt geselecteerd in ons boekingssysteem, kun je eenvoudig een extra activiteit naast het lasergamen reserveren.

En laten we de lekkernijen en snacks niet vergeten. Sluit je feestje af met een smakelijke portie friet en een heerlijke snack die vers voor jou gebakken wordt. Je kunt dit ook als extra toevoegen aan je arrangement.

Enthousiast geworden voor lasergamen voor kinderen? 

Heb je zin om te gaan lasergamen bij ons, met je kinderfeestje in Noord-Holland? Of ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor een tof feestje? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere kinderfeestjes activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld ook lasergamen voor volwassenen! Of neem gewoon een keertje contact met ons op, wij helpen je graag verder met al je vragen en plannen samen met jou een te gek feestje. 

Voor de bezoekers

FORTtreffelijke ervaringen

Jeffrey Kaag
Jeffrey Kaag
Read More
Super leuke activiteiten voor kinderfeest. Leuke escaperoom, uitgebreide uitleg bij de vuurdoop en enthousiast, aardig en geduldige begeleiding door het personeel. Een absolute aanrader!
Remy Beentjes
Remy Beentjes
Local Guide
Read More
Leuk kinderfeestje gehad vandaag. Eerst lasergamen en later escape room. Voor kinderen tussen 7-12 was dit prima. Tussendoor limo met chips, achteraf patat met een snack. Allemaal heel goed verzorgd, leuke begeleiding ook!
Renate
Renate
Local Guide
Read More
Fantastische locatie voor een kinderfeestje of een evenement. Wij combineerden de vuurproef met lasergamen en eten en het was top geregeld. Alles sloot goed op elkaar aan, de uitleg en begeleiding was goed en de 11 meiden (van 11 en 12 jaar) vonden het geweldig.
Previous
Next
Renate
Renate
Organisator
Read More
Wat een ontzettend leuk plek voor kinderfeestjes. Channa heeft haar 11de verjaardag gevierd met haar vriendinnen. Ze hebben de escape room en lasergamen gedaan. Ik heb alleen maar gehoord dat ze het onwijs leuk, gaaf en spannend vonden. Echt een aanrader!!!
Anna
Anna
Organisator
Read More
We hebben vandaag een kinderfeestje bij FORTtreffelijk gevierd met escaperoom en lasergamen. De kids (9 jaar oud) hebben een geweldige middag gehad. Ze werden super begeleid + met eten en drinken verzorgd en dat op een hele speciale locatie. Volgend jaar weer en dan doen we één van de andere activiteiten. 👍🏻👍🏻👍🏻
Renate
Renate
Organisator
Read More
Vandaag mijn zoon zijn feestje bij fort treffelijk gegeven. Wat was het geweldig!! Leuk ontvangst, goede uitleg, heel veel sfeer, mooie accommodatie, kinderen zeer blij en tevreden!! Ik raad dit zeker aan als kinder feestje
Previous
Next

Recent bekeken activiteiten

Previous
Next

Locatie

FORTtreffelijk bevindt zich op 15 minuten rijden van Amsterdam en Alkmaar en op slechts 10 minuten van Zaandam. Een ideale centrale locatie voor al uw activiteiten en evenementen!

Adres

Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9

1536 AC, Markenbinnen

Error: Error: could not parse data from Recras. The error message was: Syntax error

Veel gestelde vragen

Het lasergamen kan bij alle weersomstandigheden doorgaan, al kunnen wij ons voorstellen dat het bij slecht weer geen pretje is! Het lasergamen zal ook deels in het fort zijn waardoor er niet alleen in de buitenlucht gespeeld hoeft te worden. Afhankelijk van de beschikbaarheid kan er nog gekeken worden naar een alternatieve activiteit.

We raden het sterk aan om vooraf te reserveren! Zo weet je zeker dat jouw kinderfeestje op de desbetreffende datum door kan gaan. Reserveer je de lasergame kinderfeestje activiteit, dan zal alleen jullie groep gebruik maken van de baan. Zo kunnen de kinderen zich helemaal uitleven tijdens het lasergamen.

Om te kunnen lasergamen zal het kinderfeestje moeten bestaan uit minimaal 6 kinderen. Hoe meer kinderen, hoe dynamischer het spel zal zijn.

Dat kan! Neem even contact met ons op en wij passen het aan.